رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

تکذیب قاطعانه استفاده از پهپاد ایرانی توسط نماینده روسیه

تکذیب قاطعانه استفاده از پهپاد ایرانی توسط نماینده روسیه نماینده روسیه در سازمان ملل ضمن رد ادعای نماینده تل‌آویو درباره استفاده‌شدن پهپادهای ایرانی در جنگ اوکراین، گفت: هدف چنین اتهاماتی، اعمال فشار بر شورای امنیت است.
تاریخ انتشار: ۰۷:۰۸ - ۰۷ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 29
کد خبر: ۱۵۶۴۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه تاکید مقامات روسی مبنی بر عدم استفاده از تسلیحات ایرانی از جمله پهپادهای انتحاری در عملیات نظامی ویژه در منطقه دونباس، «واسیلی نبنزیا» نماینده روسیه در سازمان ملل نیز بار دیگر ادعاهای غرب در این‌باره را رد کرد.

نبنزیا شامگاه جمعه طی نشست شورای امنیت سازمان ملل با بیان اینکه طرح چنین ادعاهایی با هدف اعمال فشار بر شورای امنیت است، گفت مسکو این اتهامات را قاطعانه رد می‌کند.

به نوشته وبگاه «ریانووستی»، وی این اظهارات را در واکنش به ادعاهای «گیلعاد اردان» نماینده رژیم موقت صهیونیستی در سازمان ملل مبنی بر استفاده روسیه از پهپادهای ایرانی در جنگ اوکراین، مطرح کرد.

این دیپلمات روس توضیح داد:‌«ما امروز از شنیدن اظهارات نماینده اسرائیل در مورد ادعای استفاده از پهپادهای ایرانی در اوکراین متعجب شدیم. ما قبلاً چنین ادعاهایی را رد کرده‌ایم و اکنون نیز قاطعانه رد می‌کنیم».

طبق این گزارش، نبنزیا همچنین افزود: «ما اینگونه اظهارات را تلاشی برای اعمال فشار بر شورای امنیت و دبیرخانه سازمان ملل و تمایل [برخی دولت‌ها] برای تحمیل نظر خود به عنوان حقیقت نهایی بر جامعه بین‌المللی می‌دانیم».

طی روزهای اخیر مقام‌های ارشد اروپایی و آمریکایی مدعی شدند که روسیه از پهپادهای انتحاری ایرانی برای حملات اخیر به کی‌یف و زیرساخت‌های انرژی اوکراین استفاده کرده است.

پیش از این نیز «امیرسعید ایروانی» نماینده ایران در سازمان ملل طی نشست شورای امنیت در بامداد پنجشنبه گفته بود: «هیچی سلاح برای استفاده در درگیری اوکراین، چه قبل و چه بعد از درگیری در اختیار طرفین قرار ندادیم»./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار